A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a legjobb felhasználói élmény nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyod, hogy cookie-kat használjunk. Bezár

Kiegészítő termékek

Rendezés:

A gyorsan száradó akrilfesték száradását lasító adalékanyag. Hatására az akrilfesték alkalmas lesz árnyalás illetve két szín felületen való összemosására is.

 

Raktáron
398 Ft
PENTART fényes lakk és PENTART üvegfesték hígítására és az eszközök tisztítására használható alkoholos oldószer.
 
Raktáron
550 Ft
 A pigment pasztát vízalapú termékek színezésére használjuk. Néhány cseppje is intenzív színhatást eredményez, ezért óvatosan adagoljuk. Használhatjuk felfúvódó (expand) pasztához, repesztő lakkokhoz, Decor Clay massza színezéséhez és márvány effekt kialakításához.
Raktáron
550 Ft
Kopottas hatást érhetünk el a használatával
Raktáron
750 Ft
PENTART folyékony patinához és PENTART antikoló pasztához ajánlott terpentin tartalmú oldószer.
Raktáron
750 Ft
Cseppképző segédanyag festékfolyatásos technikánál. Fluid painting technikánál az akrilfesték és pouring medium elegyéhez keverjünk kevés szilikon olajat, hogy érdekes, „festék-sejt” képződést érjünk el.
Raktáron
830 Ft

Átlátszóra száradó, vízbázisú rendszerek (pl. gélpaszták, befejező lakkok, repedő rendszerek, gyöngypaszta) színezéséhez használhatjuk. A színek egymással keverhetőek. Intenzív hatású.

Raktáron
830 Ft
Száradás után gumiszerű bevonatot képez, ami kiválóan alkalmas védendő felületek maszkolására. A géllel átkent részeket nem színezi meg a rákent festék. Használat után könnyen lehúzható a felületről.
Raktáron
850 Ft
 Segédanyag, ami az akrilfestéket folyósabbá teszi anélkül, hogy annak színét és fedőképességét jelentősen megváltoztatná. Az akrilfestékeket könnyen önthetővé, folyathatóvá teszi, hogy a különböző színű festékek keveredni, áramolni tudjanak.
Raktáron
1.930 Ft
Kreatív Hobbi Dekor
Címünk