A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a legjobb felhasználói élmény nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyod, hogy cookie-kat használjunk. Bezár

Üvegfestékek

Rendezés:

Homokfúvott, vagy jeges hatás eléréséhez üvegtárgyakon. Vizes alapú, vízállóra száradó áttetsző festék, szatinált hatású felületek készítéséhez. Megtisztított üveg vagy mázas kerámia felületére száraz szivaccsal hordjuk fel vékony rétegben! Mosogatható lesz a díszített tárgy, ha a szatináló festék teljes száradása után ~140 °C-os sütőben öt percig melegítjük.

Raktáron
390 Ft

Sötétben világító üvegfesték 22 ml

Raktáron
450 Ft

 30 ml, száradás 12 óra, teljes száradás 72 óra.

Raktáron
760 Ft

Oldószeres. Alkoholbázisú áttetsző üvegfesték ragyogó színekben. A festékek egymással keverhetőek és száradás után egymással átfesthetőek! Hígítója a Pentart üvegfesték hígító. A fehér színű üvegfesték fedő fehér!

Raktáron
840 Ft

Vízbázisú festék, médium, mellyel ívelt felületű üvegtárgyak színjátszó hatásúvá szatinálhatók. Szivaccsal vigyük fel a festéket az üvegtárgy hátoldalára. A színjátszó hatás kiemelésére, a Chameleon festék száradása után, világos színű akrilfestékkel vagy decoupage technikával díszítsük tovább tárgyunkat. (Ez utóbbi esetben ragasztólakként alkalmazhatjuk a Chameleon üvegfestéket!)

Raktáron
880 Ft
Univerzális, vízbázisú, sűrű festék, mely bármely felületen alkalmazható minták körvonalainak körberajzolására, kiemelésére vagy 3D díszítések készítésére. Üvegfestéshez is kiváló! Száradás után vízálló és mosogatógépben mosható.
Raktáron
930 Ft
Termékek
Kreatív Hobbi Dekor
Címünk
Névnapok

Ma 2017. december 18., Auguszta napja van.

Holnap Viola napja lesz.