A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a legjobb felhasználói élmény nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyod, hogy cookie-kat használjunk. Bezár

Üvegfestékek

Rendezés:

Sötétben világító üvegfesték 22 ml

Raktáron
450 Ft

Homokfúvott, vagy jeges hatás eléréséhez üvegtárgyakon. Vizes alapú, vízállóra száradó áttetsző festék, szatinált hatású felületek készítéséhez. Megtisztított üveg vagy mázas kerámia felületére száraz szivaccsal hordjuk fel vékony rétegben! Mosogatható lesz a díszített tárgy, ha a szatináló festék teljes száradása után ~140 °C-os sütőben öt percig melegítjük.

Raktáron
470 Ft

Alkoholos hígító oldószeres üvegfestékhez és oldószeres lakkhoz. Üvegek díszítésénél kíválóan alkalmazható a felület megtisztításához.

Raktáron
520 Ft

 30 ml, száradás 12 óra, teljes száradás 72 óra.

Raktáron
760 Ft
Univerzális, vízbázisú, sűrű festék, mely bármely felületen alkalmazható minták körvonalainak körberajzolására, kiemelésére vagy 3D díszítések készítésére. Üvegfestéshez is kiváló! Száradás után vízálló és mosogatógépben mosható.
Raktáron
910 Ft

Oldószeres. Alkoholbázisú áttetsző üvegfesték ragyogó színekben. A festékek egymással keverhetőek és száradás után egymással átfesthetőek! Hígítója a Pentart üvegfesték hígító. A fehér színű üvegfesték fedő fehér!

Raktáron
1.030 Ft
Kreatív Hobbi Dekor
Címünk