A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a legjobb felhasználói élmény nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyod, hogy cookie-kat használjunk. Bezár

Szállítási információk

A küldemények kézbesítése, szállítása az Magyar Posta Logisztika Futárszolgálat által történik. A termék szállítási idejét a webáruház ismerteti a pénztár folyamat során, valamint a visszaigazoló e-mail is tartalmazza. A szállítás időpontjáról lehetősége van egyeztetni a visszaigazoló e-mailben található telefonszámon.

Szállítási módok: utánvétteli ill. személyes átvétellel

Kiszállítási idő: 3-5 munkanapon belül 8 és 16 óra között.

Szállítási díjak:

 - utánvét esetén 1590 Ft

 - előreutalás esetén 1290 Ft

 - Budapest XVIII és XIX. kerületében a szállítás 3000 Ft feletti megrendelés esetén ingyenes (November, December hónapban szünetel)

 - 15.000 Ft feletti megrendelés esetén a kiszállítás ingyenes

 - 5 kg feletti összsúlyú megrendelés esetén egyéni szállítási díj kerül kiszámításra - kollégánk felveszi önnel a kapcsolatot

Külföldre szállításra nincs lehetőség.

Amennyiben a csomag tartalma a szállítás folyamán megsérült, legyen szíves a legközelebbi postahivatallal felvenni a kapcsolatot és jegyzőkönyvet fevetetni a sérült termékekről, mivel a kárpótlás csak ennek ellenében teljesíthető.

A csomag átvételének megtagadása esetén a csomag visszakézbesítési díja 750 Ft a megrendelőt terheli, amelyről utólagosan számlát állítunk ki. 

Kreatív Hobbi Dekor
Címünk