A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a legjobb felhasználói élmény nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyod, hogy cookie-kat használjunk. Bezár

KÉZSZOBOR KÉSZÍTÉS

Mindenki számára elérhető a szoborkészítés öröme akár saját otthonában is.
Újszülött kortól felnőtt korig, kézről lábról pillanatok alatt mintát vehetünk, melyből egyedülálló és megismételhetetlen ajándékot varázsolhatunk.

Egy speciális mintavevő anyagot keverünk mely nagyon gyorsan képes megszilárdulni. Ebbe a krémes állagú masszába tesszük bele a kicsik kezét, lábát. Mikor az anyag gumi szerűre kötött a kis végtag könnyedén kicsusszan a formából ahol egy tökéletes lenyomatot hagy. A mintavétel mindössze fél percig tart. Nem fájdalmas, a felhasznált anyagok pedig bőrbarátak és a baba egészségére teljesen ártalmatlanok.

A kész terméket bátran díszíthetjük hobby termékekkel, mint pl. akrilfesték, decoupage technikák, antikolás, stb.

Rendezés:

1 kg kiszerelés, felhasznállható gipszfigurák öntéséhez.

Raktáron
398 Ft
A gyorsan kötő, finom (mikroőrlésű) szemcseméretű, tömörre, keményre szilárduló, fehér kerámiapor részletgazdag figurák vagy tárgyak öntésére alkalmas. Száradás után szalvétatechnikával, metálfóliával, akrilfestékkel, ragasztással díszíthetők. 
Raktáron
1.298 Ft
A Kézszobor készítő porral pillanatok alatt elkészíthető a kézről-lábról levett negatív forma (öntőformát), amit utána kerámiaporral, betonnal, gipsszel kiöntve szoborként láthatunk viszont.
Raktáron
5.398 Ft
A csomag tartalma:
- Kézszobor készítő por negatív forma készítéshez, 300 g, extra rugalmas, gyors.
- Kerámiapor, fehér - 1 kg
Raktáron
6.698 Ft
Kreatív Hobbi Dekor
Címünk